DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Whistleblower og tidligere topchef i Pfizer, Michael Yeadon, siger at dette kan ende med en vaccinepas-ordning, der bindes op på stram kontrol af samfundsborgere.

135 Views

// DFF 12.4.2021

“Jeg tror, slutscenariet vil være, at “alle modtager en vaccine”. Alle på planeten vil finde sig overtalt, lokket, ikke helt tvunget, men dog nødsaget til at tage sprøjten.”, siger Michael Yeadon til LifeSiteNews d. 7.4.2021:

Dr. Michael Yeadon er tidligere vicepræsident i medicinalfirmaet Pfizer samt videnskabeligechef for allergi og respiratoriske sygdomme. Igennem sine 32 år i industrien har han været ledende inden for ny medicinsk forskning og er nu pensioneret fra den farmaceutiske gigant.

Han fortalte til LifeSiteNews at regeringers respons Covid-19 vidner om en ”konspiration”, der kan resultere i et scenario, der vil være langt værre end det samlede antal krige, der er blevet ført i det tyvende århundrede. Han omtalte den konstante trussel fra de nye varianter som ”løgne”, og berettede om regeringers påviselige brug af falsk propaganda, der har været led i at skabe samtykke til Covid19-håndteringen.

 “For eksempel kunne du opleve, at efter en bankomstilling (Bank Reset red.), kan du kun få adgang til pengeforbrug via en app, som kan fremvise dit ID, dit navn og dit helsesatusflag.”

“Og ja, at krydse internationale grænser, er den mest åbenlyse årsag til disse “vaccinepas”, som de kaldes, men jeg har også hørt om, at de kan være nødvendige for at du kan få adgang til offentlige rum. Jeg forventer, at hvis de ønskede det, kunne de forbyde dig at forlade dit hjem uden appen.”

Læs den oprindelige artikel her (engelsk)

https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-      lead-to-your-death

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *