DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Schwab fra WEF vil have en globalt styret pandemipolitik, og fremsætter traktatforslag i samarbejde med 24 verdensledere.

222 Views

DFF // April 12. 2021 

Underskriverne inkluderer chefen for WHO, Frankrig, Tyskland og Englands ledere samt mange andre.

Planer om globalisering fremgår af det nyligt fremsatte traktatforslag, som bl.a. Boris johnson (Storbrittaniens statsminister), Emmanuel Macron (Frankrigs statsleder) og Angela Merkel (Tysklands kansler) har medvirket til at lave. Dette skriver LifeSite News d. 31. marts 2021. Traktaten skal verdenslandene imellem sørge for en ensartet håndtering af fremtidige pandemier, distribution af vacciner, og en ensidig tilgang til global styring. De samlet set 24 verdensledere, Schwab, samt lederen af WHO forenede deres stemmer i dette brev (klik her: a joint letter), som har et åbenlyst formål om at opdyrke support til deres globaliseringsplaner.

Truslen om covid, som de i talrige udgivelser kalder “den største trussel mod det globale samfund siden 1940´erne”, er deres påskud for intentionerne om at iværksætte en mere “robust international helse-arkiktektur til beskyttelse af fremtidige generationer”. I den engelske avis The Telegraph og i det franske tidsskrift Le Monde, samt i flere andre nyhedsmedier, bringer de erklæringen om deres hensigter, og spår samtidig om flere store pandemier i fremtiden.

”Ingen enkelt regering eller regeringsorgan kan imødegå denne trussel alene”, erklærede de. “spørgsmålet er ikke blot om hvorvidt det sker, men om hvornår. Sammen må vi være bedre rustet til at forudse, forebygge, opspore, vurdere og effektivt respondere på pandemierne på en top-koordineret måde. Covid-19 pandemien har været en smertefuld påmindelse om, at ingen er sikker før alle er sikre”.  

Klaus Schwab, som er World Economic Forum (WEF)´s grundlægger og dedikeret globalist, har for et par uger siden udtalt: “Så længe ikke alle er vaccinerede, vil ingen være sikker” (klik her: declared), hvilket klinger noget hult i betragtning af at han taler om eksperimentelle vacciner. Dette rejser spørgsmålet om, hvorvidt Schwabs, WHO’s og de 24 verdenslederes planer om globalisering mon i virkeligheden er et sikkerhedsanliggende, hvilket de med dere udgivelser forsøger at give verdens befolkninger indtryk af. Tesen beror på tilliden, som de viser til disse højt lovpriste, men farlige, eksperimentelle indsprøjtninger (klik her: dangerousexperimental )

Læs artiklen her (engelsk):
https://www.lifesitenews.com/news/24-world-leaders-announce-international-pandemic-treaty-to-implement-great-reset-agenda

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *