DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

2020News – Whistleblower fra plejehjem i Berlin: Halvdelen af beboerne var døde 14 dage efter vaccinen

740 Views

// DFF 3.4.2021 

Uddrag oversat til dansk fra nedenstående artikel i 2020NEWS fra 14.2.2021:

“ For første gang foreligger der nu en øjenvidne rapport vedrørende situationen efter vaccinationerne på et plejehjem i Berlin. Den kommer fra AGAPLESION Bethanien Havelgarten plejehjemmet i Berlin-Spandau. https://www.yelp.com/biz/agaplesion-residenz-havelgarten-berlin Der er otte ud af enogtredive seniorer med demenssygdom men i god alderssvarende fysisk helbredstilstand, døde indenfor fire uger efter første vaccination med BioNTech/Pfizer vaccinen Comirnaty.

3.  Januar, 2021, blev 31 mænd og kvinder fra demensafsnittets “stueetage/beskyttede område” vaccineret med Comirnaty. Pårørende til øvrige tre seniorer havde sagt fra overfor vaccinationen og to af beboerne var i terminal pleje, så disse fik ingen vaccine.

Det første dødsfald skete efter kun seks dage og fem andre seniorer døde cirka 14 dage efter vaccinatioen. De første sygdomstegn viste sig allerede kort tid efter vaccinationen. Ifølge den information, som 2020News har haft adgang til, var patienterne ikke blevet fuldt ud informeret om de risici, der er forbundet med vaccinen. En af årsagerne er, at ingen detaljeret information er tilvejebragt vedrørende den nye mRNA vaccine, som kun har betinget godkendelse i EU.

Advokaterne Viviane Fischer og Dr. Reiner Füllmich fra Corona Komitten talte i et videointerview med whistlebloweren om de nærmere omstændigheder omkring vaccinationerne, om hvilke symptomer der opstod og den anderledes måde, de forskellige dødsfald, som skete tidsmæssigt  i forbindelse med vaccinationerne, foregik på. Interviewet vises i artiklen, som der linkes til herunder. (Artiklen er på engelsk, inteviewet er på tysk).
Beboerne i denne afdeling er meget aktive og i fysisk god tilstand. De må gå frit rundt på afdelingen uden restriktioner. Dagen før vaccinationerne blev udført, var de 31 vaccinerede personer ved godt helbred. Nogle dage tidligere var de alle blevet testet negativ for corona ifølge whistleblowerens rapport.

Ifølge whistlebloweren foregik den første vaccinationsbegivenhed med Cormiaty d. 3. januar 2021 således, at alle at alle beboerne var samlet i fritidsrummet på første sal.  Et vaccinationsteam bestående af en aldrende vaccinegiver, tre hjælpere og to camouflageklædte soldater fra den tyske hær udførte vaccinationerne. Plejehjemspersonalet og plejehjemmets læge deltog i processen. Soldaternes, hvis rolle ikke er blevet fastslået med sikkerhed, var tilstede under hele processen.”


Læs hele artiklen her:
https://2020news.de/en/whistleblower-from-berlin-nursing-home-the-terrible-dying-after-vaccination/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

2 thoughts on “2020News – Whistleblower fra plejehjem i Berlin: Halvdelen af beboerne var døde 14 dage efter vaccinen

 1. De medvirkende til alt dette skal anklages for overtrædelser af Nürnberg kodekset. Ingen undskyldninger. Det er drab!

 2. Overskriften: “Whistleblower fra plejehjem i Berlin: Halvdelen af beboerne var døde 14 dage efter vaccinen.”

  Længere nede i artiklen1. “Der er otte ud af enogtredive seniorer med demenssygdom men i god alderssvarende fysisk helbredstilstand, døde indenfor fire uger efter første vaccination med BioNTech/Pfizer vaccinen Comirnaty.”

  Var det så halvdelen eller ca. 25%? En sådan kontradiktion virker ikke tillidsvækkende.

  Og så virker linket til artiklen ikke.

  Herudover er der en række stave- og slåfejl, fx “tilstede” (til stede) og “at alle at alle…”, mv.

  Jeg glæder mig meget over, at Søren og andre ønsker at udfordre “det etableredes” narrativ. Men jeg er ked af, at der sker fejl, som de just angivede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *