DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Københavns Byret vil ikke afvise Gundlovssag imod Mette Frederiksen

67 Views

// DFF 31.03.2021

Socialdemokratiets pressefoto af Mette Frederiksen

”Vi indsamler sager, hvor folk oplever, at deres rettigheder er blevet krænket.” forklarer OOC-formand Søren Ventegodt i et interview, der bliver gengivet i  180grader.dk. Sagerne føres for 57 forskellige mennesker, der på forskellig vis er blevet krænket ifht. Grundloven. Formelt set er disse 57 sager sammenlagt til fem retssager, hvor OOC kæmper for de involverede personers torterstatning. Denne tort kan de i sidste dele med OOC, eller selv beholde.

Nu er sagen kommet langt i systemet, og der skal ske en ”udmelding af syn og skøn”, på trods af at Kammeradvokaten, på vegne af Mette Frederiksen, krævede at sagen skulle afvises – men dette nægtede byretsdommeren.”


Læs mere her:
https://180grader.dk/sektioner/coronavirus/artikel/mette-frederiksen-for-retten-i-ukendt-grundlovssag-lider-kempe-nederlag-kobenhavns-byret-negter-at-afvise-sagen-mod-hende

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *