DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Så kom coronapasset til Danmark

731 Views

// DFF 23.03.2021 
Så kom coronapasset til Danmark – dog med “solnedgangsklausul” 5 dage efter at EU kommissionen fremsatte forslag til plan for implementering af coronapas i hele Europa.

https://www.regeringen.dk/nyheder/2021/regeringen-vil-udvikle-et-digitalt-coronapas-i-samarbejde-med-erhvervs-og-kulturliv/

 
Et overvældende eksperter i medicin, jura og mennskerettigheder har længe og højlydt advaret mod indførelse af coronapasset, idet vaccinen er eksperimentel og gen-ændrende. Desuden beskytter den ikke mod influenza af nogen art. Ved vaccineskader kan producenterne ikke holdes ansvarlige, fordi vaccinerne er opkøbt af staterne, som herved står imellem forbruger og producent. Der er allerede forekommet så alvorlige skader, at vacciner er blevet tilbageholdt i 24 lande.  
Både af juridiske og medicinske eksperter ser coronapas som en indskrænkning af  frihedsrettigheder selv om passet er “frivilligt” – og som et forsøg på at tvinge vaccinationerne igennem.
(vedr. Juridisk vurdering af lovaspekterne, se dette link:
https://free21dk.org/2021/03/19/vaccinepas-det-stoerste-anslag-mod-personlig-frihed-siden-eus-tilblivelse/ )
Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Konservative, Liberal Alliance og Alternativet, er enige om indførelse af coronapas fra 31.03.2021, som led i en “trefaset genåbning” af Danmark. 
https://www.regeringen.dk/nyheder/2021/regeringen-vil-udvikle-et-digitalt-coronapas-i-samarbejde-med-erhvervs-og-kulturliv/Appen ’MinSundhed’ bliver coronapas fra slut marts

 
https://www.stm.dk/media/10258/rammeaftale-om-plan-for-genaabning-af-danmark.pdf fbclid=IwAR1ftL83c1A2A8Gu6Z_cmM5SP1a9SQNDmkEbdUWLqNhXCxHhhO9WqQJv3sg
I linket herover står der: 
“Coronapasset skal vise, om borgeren er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer (både PCR- og antigen-test). Børn under 15 år vil være undtaget.”

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *