DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

29-årig kvinde arresteret for at have facebook-coverbillede af brændende Mette Frederiksen-dukke. EB kalder anholdelsen „idiotisk“.

291 Views

DFF // 21.03.2021

Ekstra bladet stiller sig kritisk overfor anholdelsen på kreativ vis, ved selv at bringe billedet i en leder, og opfordre ordensmagten til at troppe op uden ransagningskendelse, og rejse sigtelse imod dagbladet.

”Det vil være os en fornøjelse at føre kampagne mod en sådan idioti fra myndighedernes side”, skriver de, og modsætter sig den grundlæggende tanke om, at demonstranters – og almene menneskers – rettigheder ofres til fordel for regeringens forsøg på at udradere alle regeringskritiske ytringer. Det er ikke demonstranterne, der er farlige for nationen – det er regeringen, som er, skriver Ekstra Bladet.


Læs hele artiklen her:
https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/ekstra-bladet-vil-ogsaa-sigtes/8505789

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *