DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Personaleflugt fra sundhedsministeriet

486 Views

Forholdene ser ud til at være blevet utålelige. Enten er der overbelastning af alle eller også, hvad analytikere finder mere sandsynligt, så presses lederne ud for at give plads til nye ledere, der er mere enige med det politiske system

// DFF // 20/03/2021

Politiken skriver:
“Centrale medarbejdere er det seneste år flygtet fra Sundhedsministeriet. Læger og eksperter frygter for sundhedsvæsenets styring.”

“Alle tre afdelingschefer er stoppet. Det samme er departementschefen og pressechefen. Og på niveauet under afdelingscheferne er omkring hver fjerde kontorchef stoppet. Det betyder, at der er skiftet ud på næsten alle ledelsesposter”.

De opsagte taler om at for „få har for mange opgaver“ men analytikere finder det mere sandsynligt, lederne presses ud for at give plads til nye ledere, der er mere enige med det politiske system.

Læs mere her:

https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotn/art8138182/L%C3%A6ger-og-eksperter-er-bekymrede-Chefer-og-n%C3%B8glemedarbejdere-flygter-fra-Sundhedsministeriet

Og her:
https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12844734/ledende-medarbejdere-har-kvittet-jobbet-i-sundhedsministeriet/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.