DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Den Internationale Domstol i Haag overvejer at indlede undersøgelser af den israelske vaccinepolitik grundet brud på Nürnberglovene

3,648 Views

// DFF // 20/03/2021

Netop nu overvejer den Internationale Domstol i Haag, hvorvidt de vil granske den israelske regering for manglende opretholdelse af Nürnberglovene. Et advokatfirma fra Tel-Aviv har bekræftet til AllIsraelNews at de har indgivet søgsmålet i Haag, og at det også vil blive sendt til Retten i Nürnberg. 

Advokaterne Ruth Makhacholovsky og Aryeh Suchowolsk har oprettet sagen på vegne af Anshei Emet (Folk for Sandhed) og appellerer til omgående ophævelse af Pfizer-aftalen. Derudover anmoder de om at standse vaccinationsprogrammet ”operation warp-speed”, der beskrives som et medicinsk eksperiment, og de anmoder ligeledes om at droppe alle sanktioner rettet imod de mennesker, der ikke vil lade sig vaccinere.

I søgsmålet skriver de følgende: “Det er vores hensigt at forelægge i detaljer, hvorledes Staten Israel dette år med dets ministre og Knessets medlemmer, borgmestre og andre indflydelsesrige faktorer, bryder Nürnberglovene på en åbenlyst ulovlig og ekstrem måde. Og til vores fortrydelse, ikke kun på et område, men på mange”

Presset til at lade sig vaccinere, som den israelske regering bl.a. igennem sanktioner pålægger den israelske befolkning, er i øvrigt ikke godkendt af FDA (sundhedsmyndighederne i USA, der går under navnet Food and Drug Administration). En sammensat gruppe af advokater, læger og offentlige aktivister, beskriver vaccinepresset som en forbrydelse mod menneskeheden.

Søgsmålet kan læses her:
https://drive.google.com/file/d/1JjRt_OjBrHPjuegftFhvRmtdKwv9PFqo/view


Læs mere her:
https://www.allisrael.com/israeli-group-claims-government-is-guilty-of-violating-nuremberg-code-crimes-against-humanity-in-vaccination-campaign

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

2 thoughts on “Den Internationale Domstol i Haag overvejer at indlede undersøgelser af den israelske vaccinepolitik grundet brud på Nürnberglovene

  1. jews intend to damidge jews … strange
    but being jews their claim is supported by the media
    but Pfizer can probably offer better jobs for the Haag judges
    later

Leave a Reply

Your email address will not be published.