DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Danske myndigheder på vaccinejagt med tilbud om risikabelt forskningsforsøg på op til 500.000 borgere

453 Views

// DFF // 20/03/2021

Danske sundhedsmyndigheder har over flere måneder forsøgt at anskaffe flere covid-vacciner ved at indgå aftaler med vaccineproducenterne, som handler om at bruge op til en halv million frivillige danskere i et forskningsstudie. Studiet kaldes et fase-4-forsøg, og har til formål at indhente data om vaccinernes langtidige virkninger. Med denne aftale vil sundhedsmyndighederne altså bytte de medvirkende danskeres sundhedsdata til et større antal vacciner, som de vil udrulle i befolkningen. Lægemiddelstyrelsen bekræfter at myndighederne har afsøgt interesserne for en sådan aftale blandt indtil videre fire vaccineproducenter, rapporterer Finans.

Læs mere her:

https://finans.dk/forside/ECE12816996/danmark-jagter-vacciner-med-tilbud-om-forskning-med-en-halv-mio-borgere/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.