DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

I ny video fortæller Dr. Tenpenny om, hvordan mRNA-vacciner påvirker kroppen

1,275 Views

// DFF // 13/03/2021

I en ny video fortæller Dr. Tenpenny om teknologien bag mRNA-vacciner. Teknologien er forskellig fra den ordinære vaccineteknologi idet den manipulerer kroppens celler til selv uophørligt at producere antistoffer imod de udefrakommende vira, som den er kodet til at virke imod. Det fungerer igennem det såkaldte spike-protein, der ”modtager ordren” fra vaccinen. Bill Gates har udtalt: “Ja, folk bliver deres egne vaccineproducerende maskine”.

Hvis kroppen registrerer udefrakommende coronavirus fungerer disse, nu selvproducerede antistoffer som et alarmsystem, der tilkalder “krigeriske” hvide blodlegemer, der skal nedkæmpe virussen.

Efter nogle dage ville det være naturligt at kroppen erstatter de ”krigeriske” hvide blodlegemer med en form for andre hvide blodlegemer, der modvirker inflammation – og healer kroppen fra sin infektionstilstand. Men dette er ikke tilfældet efter man har fået en mRNA-vaccination. Der vil kun de ”krigeriske” hvide blodlegemer være vedvarende aktive, og genændringen af spike-proteinet, som vaccinationen har forårsaget, bevirker at dette ikke kan ændres igen. Dr. Tenpenny beskriver dette som en ”trojansk hest-mekanisme”, og beretter om, at mange af dem som dør, faktisk dør af en autoimmun høj-inflammatorisk tilstand i lungerne. 

Der er meget mere viden om emnet i denne video med Dr. Tenpenny og Reinette Senum:

Dr. Sherri Tenpenny Interview About The COVID-19 Vaccine. MUST WATCH!

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *