DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Vaccine-udvikler og Bill & Melinda-Gates-insider bryder tavsheden om faren ved mRNA-vacciner

20,427 Views

// DFF // 13/03/2021

Vaccine-udvikler og intern i Bill & Melinda-Gates-regi Geert Vanden Bossche, PhD, DVM, råber op: ”Stop vaccinen øjeblikkeligt!” Han siger til WHO og globale myndigheder at hvis ikke vaccine-udrulningen med det samme ophører, vil den føre til en monstrøs pandemi og en verdensomspændende katastrofe!

Hans udsagn bygger på den foreliggende viden om, at mRNA-vaccinen, via spike-proteinet, programmerer kroppen til specifikt at nedkæmpe SARS-CoV2. Det betyder at SARS-CoV2 vil få rig mulighed for at mutere uden at kroppens immunsysten vil kunne værge sig imod mutationerne, fordi det igennem den forudgående vaccination er blevet programmeret til at affeje kun den specifikke virusvariant. MRNA-vaccinationerne betyder at immunsystemets ”brede” effekt vil blive slået fra uden efterfølgende at kunne slås til igen.

Bossche er DMV, PhD, uafhængig virolog og vaccineekspert, og tidligere ansat ved GAVI og The Bill og Melinda Gates Foundation. Han er ”alt andet end antivaxxer”, siger han selv i brevet til verdens myndigheder og lægfolk. Han siger at denlemfældige vaccineadministration, som sundhedsmyndigheder verden over tillader, udgør en trussel for folkesundheden. Han siger også at: ”Vaccineeksperter, videnskabsfolk og klinikere er blændet af de positive, kortsigtede virkninger” men ikke ser ud til at bekymre sig om de katastrofale konsekvenser for global sundhed.”

I opråbet påpeger han at allerede eksisterende vacciner er udviklet af dygtige og fortrinlige videnskabsfolk, men at denne form for ”profylaktiske vacciner” udgør en stor fare når de anvendes på denne vis. Han siger at han, som videnskabsmand, ikke normalt benytter de pågældende platforme til at råbe myndigheder op, men at vi ligenu står i en ”ekstremt kritisk situation”, der betyder at han føler sig nødsaget til at gøre undtagelser.

Der er et ”snigende fænomen”, siger han, som ikke tages med i betragtning i massevaccinationskampagnen imod covid; nemlig det, som han kalder ”viral escape”, der betyder at vaccinerne nedsætter kroppens egenskaber til at bekæmpe andre cirkulerende virusvarianter, der derfor kan komme helt ud af kontrol. Han offentliggør derfor, i et åbent brev, en opsummering af sine videnskabelige indsigter, forud for udgivelsen af hans egentlige videnskabelige manuskript, på baggrund af opfattelsen af at være ”i kapløb med tiden”. 

Bossche har derfor forelagt sin analyse for internationale sundhedsmyndigheder, herunder WHO, for at opfordre dem til at starte debatten om de farlige følgevirkninger af disse ”viral escapes”.

”Mine udtaleser er baseret på videnskab og intet andet. Og de kan kun modsiges med videnskabelighed.”, skriver han i opråbet, og har ligeledes offentliggjort sin tale ved vaccinetopmødet i Ohio på LinkedIn.

Med ordene ”Med alle midler: Åbn debatten” afslutter han brevet, hvori han selv skriver, at han tilsidesætter sit ry og sin troværdighed for at drage opmærksomhed på denne alarmsituation, og også forventer at flere i høje positioner, for at beskytte menneskeheden, vil gøre det samme.

Læs hele brevet her – skrevet på Engelsk:
https://dryburgh.com/wp-content/uploads/2021/03/Geert_Vanden_Bossche_Open_Letter_WHO_March_6_2021.pdf

Hør desuden et af de interview som Bossche har givet om det:
https://www.youtube.com/watch?v=N9PdZn_Yd5w

Seneste afsnit af “The Highwire med Del Hightree” viser klip fra et andet interview med Bossche, her: https://thehighwire.com/WATCH/
(spol frem til 57:24)

Geert Vanden Bossches CV
https://www.linkedin.com/in/geertvandenbossche/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

5 thoughts on “Vaccine-udvikler og Bill & Melinda-Gates-insider bryder tavsheden om faren ved mRNA-vacciner

  1. Hej DFF!
    Tak for en vigtig artikel!
    Hvilken vaccine er vxx? Findes der et andet navn for den? jeg har ikke hørt om den før.
    Bedste hilsener: Ulrik Asmussen

Leave a Reply

Your email address will not be published.