DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Verdenssituationen episode 1.

1,736 Views

// DFF 2021

Verdenssituationen – et program med dyb og ærlig snak om verden, i hyggelig og venlig atmosfære, med rigtig SAMTALE i sofaen.

5 thoughts on “Verdenssituationen episode 1.

 1. Cirka 21:00 Mikkel Kaastrup og Niels Harrit er rørende enige om at befolkningstilvæksten slet ikke er noget problem.
  Ved de mon ikke at verden hver dag beriges med 220.000 nye, flest fattige mennesker, som også gerne vil have bil og køleskab?
  Vi har, for tiden, den sjette masseuddøen som, til dels skyldes at nye milliarder af mennesker bruger flere resourcer og mere plads på jorden.
  Det stigende befolkningstal gør at størstedelen af vores affald, især plastic, ender i havet hvor det truer både dyre og planteliv.
  26:20 Niels Harrit mener at de årligt cirka 37 milliarder tons af CO2 kun er en fordel for plantevæksten og 30:00 at det vil være en god idé at bygge masser af nye kulkraftværker, uanset den dermed stigende luftforurening med meget skadelige kulpartikler!
  31:00 Niels slår fast at vedvarende energi slet ikke kan lade sig gøre, selv om den helt store forhindring for at skifte til vedvarende energi, lige for tiden, er de 14 milliarder dollars per dag, der ydes i statssubsidier til fossilsektoren.
  Vil lige gøre opmærksom på at hele jordens nuværende energiforbrug, svarer til hvad Solen afleverer til 1 procent af Sahara ørkenens areal.

 2. Søren Ventegodt. Sæt dig ind i agenda 21 Bill Gates. WEF WHO FN NATO Så vil du opdage at der findes onde mennesker. Mange endda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.