DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Stor demonstration i Stockholm 6/3/2021 mod corona restriktioner endte med arrestation af arrangørerne

480 Views

// DFF // 11/03/2021

I Sevrige er det nu blevet forbudt at samles mere end 8 personer, hvilket automatisk definerer det som ulovligt at samles og give udtryk for sin mening i flok, hvilket igen betyder brud på menneskerettighederne.

Til demonstrationen, som foregik fredeligt, dukkede maskeklædt politi op, nogle endda med gasmasker og blokerede demonstrationen, ved at afspærre den planlagte rute. Nogle demonstranter fik sørgeligt nok hårde knubs med knipler og det endte med at arrangørerne blev kørt bort i politivogne.

Heiko Schoning, næstformand for www.worldfreedomalliance.org og www.acu2020.org, initiativtager til nærværende dokumentar vidoen om demoen, skabt af Kai Stuht & Team (www.kai-stuht.com) og som der her linkes til https://ignorance.eu, eller “Breakthrough in Sweden” var en af talerne.

Heiko Schoning nævnte blandt andet i sin tale ved demoen:
“Som menneske har du rettigheder og en af dem er ytringsfriheden Jeg er videnskabsmand og læge og jeg kan sige ligeud, at det, vi ser med covid 19 verden over, er organiseret kriminalitet baseret på en løgn. Ligesom alle krige siden 2. verdenskrig og Vietnam krigen til krigen i Irak. De var også baseret på løgn.

Der findes et firma, som hedder er Emergent Solutions (www.emergentbiosolutions.com), de producerer i dag covid 19 vacciner – for 20 år siden producerede de anthrax. Bruce Ivans, en tidligere ansat hos dem, skabte den dengang verdensomspændende anthrax panik.

Tag ikke vaccinen – en vaccine tager normalt 10 år at udvikle – denne er blevet udviklet på et år. Hvorfor?? Brug din sunde fornuft – disse vacciner er ikke sikre,”

Se video dokumentaren her:
https://ignorance.eu,

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *