DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Nye regler

368 Views

27 januar 2021 // DANMARK

Der laves en masse nye regler for den danske befolkning pga. corona pandemien, og mange af dem bliver lavet helt uden for offentlighedens opmærksomhed.  Sidste uge blev blandt andet regulativ nr. 71 og nr. 36 implementeret i systemet.

Ifølge regulativ 71 har sundhedsmyndighederne nu ret til at gå ind og tage dine personlige testoplysninger fra PCR-test og andre COVID-19 tests. Juridiske eksperter mistænker, at den nye regel er i direkte strid med den europæiske generelle databeskyttelsesforordning og beklager at regler indføres uden at deres juridiske grundlag undersøges ordentligt.

I følge regulativ nr. 36 kan sundhedsmyndighederne nu også beslutte, at personer, de føler er til fare for andre, skal isoleres, undersøges og tvinges til at blive behandlet for COVID-19. Det åbner, mener jurister, for muligheden for at folk alligevel kan tvangsvaccineres.

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *