DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

“Men in Black” demonstrationen

152 Views

27 januar 2021 // DANMARK

 Sidste lørdag var der en demonstration organiseret af Men in Black. Dette var en fredelig demonstration, der fandt sted i København.  Næsten 2000 mennesker deltog i demonstrationen, og mange bar skilte mod nedlukningen af samfundet og de begrænsninger, der er blevet pålagt danskerne.  Alt gik fredeligt for sig indtil slutningen af ​​demonstrationen.


Vidner har fortalt, at politiet pludselig og uventet på et tidspunkt hvor den egentlige demonstration var ovre erklærede, at demonstrationen skulle opløses, hvorefter politiet angreb menneskemængden. Mange demonstranter blev trykket til jorden under tumulterne.  Flere personer blev skadet af knippelslag som faldt i hovedet. Ud over blå øjne og flængede isser var der en reporter, som fik brækket en finger

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *