DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Afbrænding af en dukke klædt ud som statsministeren

108 Views

27 januar 2021 // DANMARK

Under demonstration sidste lørdag blev en dukke med et billede af statsministeren hængt i en lygtepæl med et skilt med ordlyden ”Hun må og skal aflives” – med åbenbar reference til Mette Frederiksens egne ord ”De må og skal aflives” forud for mink-aflivningerne. Dukken blev sat i brand, hvorefter 3 mænd blev arresteret for det. Mændene, der er 30, 32 og 34 år, står over for anklager for overtrædelse af §113, §115 og §266. De kan risikere op til 16-års fængsel.


Analytikere hævder, at den strategiske placering af dukken og det faktum, at dukken blev afbrændt efter at demonstrationen var afsluttet, viser at begivenheden var arrangeret for at sætte organisationen Men in Black i et dårligt lys. For nogle år siden blev der brændt en anden dukke, den gang af den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, uden at det dengang fik konsekvenser.

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *